Tolong Derma

Tolong Klik Dan Derma

Wednesday, March 24, 2010

hari ini..

cte pda hri ni...td sy g amik test java..."slps soaln bocor"(n3 sblm ni)..huhu
dgn keyakinan yang tggi sbb dpt soaln bocor..blh la skor A+ tuk java(dlm kpla)..hehe
tapi malang nya...bla sy tgk soaln tu..fuhh..X SAMA LGSG!....lecturer sy dh tukar soaln..huahuahua....hbs2 la aku(bermonolog dalaman)...tp xper,sy try jg jwb..nsb bek sy ada stdy,x hrp sgt soaln bocor tu..klu x..lingkup gua..
akhr nya dpt jg sy jwb smua soalan tu...xde yg tggl pon...syukur2...pndi jg sy ni yer...hehehe...tp blm tntu btl lg..hahahaha

2 comments:

wanshah said...

tuan blog ni bdk computer science ke?.. dulu saya pun ada amik test java gak. senang gak la. tapi bile dah kluar bekerja, memang jauh beza ape yang dipelajari dulu ngn ape yang kite guna waktu kerja.

p/s: jom melawat, follow dan share link di TKSB.
http://wanshah87.blogspot.com

aznin said...

yup..sng erk..huhu..
tu ar psl....rugi jerk blja..huhu